Of wil je meer redenen weten waarom een infographic of animatie nut heeft voor je organisatie. Daar wil ik een andere draai aan geven. Wil je meer weten over onze explanimations/animaties ? Kijk op onze werkwijze pagina. Hoe het proces van een animatie laten maken in zijn werk gaat lees je in deze blog. Kies voor 2D animatie en presenteer uw product, dienst, ontwerp of logo op professionele wijze. Wanneer de logo-animatie een onderdeel wordt van de video, verzinnen we meestal zelf wat. We maken uitleganimaties van ongeveer 75 seconden waarin jouw product, concept of interne beleid super duidelijk wordt uitgelegd. In zijn blog ‘Explanimations: je value proposition in 60 seconden’ een aantal interessante redenen waarom animatie-video laten maken u uitleganimaties moet inzetten om uw bedrijf of portfolio onder de aandacht te brengen.

Net als een goede beschrijving zorgen tags ervoor dat jouw doelgroep jouw video kan vinden. In een bedrijfsanimatie laten we jouw doelgroep zien waar jullie goed in zijn en overtuigen ze met behulp van jullie USPs om klant te worden. Het is belangrijk dat de titel jouw doelgroep direct aanspreekt. De enige grens bij het laten maken van een animatiefilm is jouw eigen fantasie. De klant beslist of de tekst aansluit bij het idee wat zij voor ogen hadden. De opties zijn eindeloos, en wij helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing.Een uitleg animatie laten maken? De animatiefilm moet de eerste worden uit een reeks van drie. Overweeg het ook eens; een uitleganimatie laten maken. Begrijpelijk, want in een snelle wereld waarin beeldtaal een steeds grotere rol speelt, bieden animaties een unieke methode om uw boodschap vorm te geven.

Hierdoor is het goed deelbaar op social media kanalen waaronder Facebook of Twitter. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt. Uitstekend voor zoekmachine optimalisatie. Dat vond ik zo machtig, het kostte wel wat tijd maar het resultaat vond ik zo tof. En wel zo gericht en persoonlijk mogelijk! Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatiefilm kunt inzetten op uw website of elders online. Een ander voordeel is dat je gebruik kunt maken van het bereik van YouTube..