Ook ik weet dat niet iedereen dit in een keer neer kan leggen, daarom spreken we vooraf een project prijs af en is er de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Een animatiefilmpje dat uw merk of product op de juiste manier weet te vertalen naar de doelgroep. Het is dus een animatie video waarin jouw bedrijf of product in uitgelegd word. Met onze slimme oplossingen zorgen we voor de online vindbaarheid van jouw uitleganimatie. Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit. We hebben al het materiaal en de kennis voor multimedia in huis: verleidelijke video’s en aantrekkelijke animaties.

Animaties zijn hip, hot and happening. Animaties zijn er in vele soorten en maten. Een animatie laten maken is niet moeilijk en hoeft ook niet zo veel geld te kosten als je misschien denkt. En dat is niet gek. Bij animatie is het daarom makkelijk om grafische elementen uit jouw huisstijl mee te nemen in de productie om te zorgen voor eenheid in de huisstijl en communicatie. Door de animatiefilm geheel vorm te geven in uw huisstijl, sluit deze naadloos aan op de communicatie en uitstraling van uw bedrijf. Ook deze film is non-verbaal, ideaal als je je film op een drukke beurs wilt laten zien. De mogelijkheden voor een uitleganimatie zijn erg groot.

En daarvoor zijn videos in de vorm van een uitleganimatie (ook wel bekend als explanimation, bedrijfsanimatie of motion graphic) uitermate geschikt. Management videos bevatten vaak updates over ontwikkelingen, prestaties of aankomende evenementen. Moeten we ons aan de huisstijl houden of mogen we los? Indicatie kosten: Het is op dit moment lastig om een goede schatting te maken. Dat verhaal wil je op een simpele en creatieve manier aan de wereld vertellen. Voordelen en eigenschappen: Vervolgens ga je in op de voordelen van jouw oplossing waarin je ingaat op de belangrijkste waarom uitleg-animatie eigenschappen van jouw oplossing. Het tegendeel is echter waar. Uw animatiefilmpje, uw eigendom. De verhaallijn is duidelijk. Neem nu contact op!