Trægulve ikke er vedligeholdelsesfrie, men nogle overflade behandlinger kræver oftere efterbehandling end andre. Sæbevoksen giver gulvet et naturligt træ-udseende og beskytter endvidere træet.

Tilbyder gulvvejledning og gulvrådgivning i København?

Vi er altid klar med råd og vejledning omkring vedligeholdelse af jeres gulve, og leverer naturligvis en service, alle parter er tilfredse med. Dit gulv vil bogstavelig talt se ud som nyt og du vil spørge dig selv, hvorfor ventede vi så længe med at få det gjort? Vi udfører gulvslibning i villaer, lejligheder, sommerhuse, erhverv.

Hvad forstås ved en gulvafhøvling?

Det kan derfor godt betale sig at få lavet en professionel gulvafhøvling hvis det drejer sig om en større opgave, da det i sidste ende har en stor betydning for det endelige resultat. Gulvafhøvling​ – få afhøvlet gulvet af professionelle gulvafhøvling er ikke det samme som gulva​fslibning.

Hvad er en afhøvling når vi taler om trægulve?

Du deler dine visioner, så står vi for udførelsen og det gode håndværk til din tilfredshed. Afhøvlingen foregår med knive, hvilket retter gulvet op og fjerner skævheder. Tidligere har vi løst opgaver for kunder i København, Aarhus og andre byer i Jylland.

Hvordan får jeg det optimale ud af mit trægulv?

For at få det optimale ud af dit gulv efter afslibning eller afhøvling skal det have en efterbehandling. Der er forskellige typer efterbehandlinger at vælge imellem når dit trægulv skal friskes op. Professionelt arbejde med kvalitetsprodukter Med mange års erfaring i bagagen, er vi i stand til at behandle dit gulv med omhu og omtanke.

Hvornår er gulvafhøvling nødvendig?

Gulve med svære skader, dybe riller eller meget slid kræver en gulvafhøvling for at opnå det oprindelige, smukke udseende. Lud er en blanding af kalk, kaustisk soda og andre kemikalier, som påføres gulvet.

Hvordan vasker jeg bedst mit trægulv?

Når træet trænger til afvaskning, bruges eventuelt olieplejenatur, som både renser og beskytter træfladen og giver en gylden og silkemat overflade. Der er mange fordele ved at få ludbehandlet sit gulv. Mangfoldigheden af gulve kan nemlig nøjes med en slibning. Læs mere her på hjemmesiden eller kontakt os, hvis du er i tvivl.

Hvilken type gulvbehandling er bedst til en børnefamilie?

Inden for efterbehandling af gulve er de mest populære løsninger olie, sæbe, lak og lud. Afslibning af gulve er en forholdsvis billig løsning, når boligens gulve skal have et løft. Du kan derfor trygt stole på, at din opgave løses på bedst mulig vis. Vi efterlader altid dit trægulv i god stand.

Giver i gulvrådgivning og gulvvejledning i København?

Vi rådgiver og vejleder gerne om de forskellige gulvtyper – ligesom vi kan skaffe gulvet til en god pris og lægge det til aftalt tid. Som grundlag for alle vore arbejder, afgiver vi et fyldestgørende gratis tilbud forinden opgavens start. Slibning af gulve foregår med en af vores højkvalitetsmaskiner, som er udstyret med sandpapir, der er spændt for en valse.

Hvad er slidstyrken på lud og ludbehandlede trægulve?

Derudover skal du være opmærksom på, at ludbehandlede gulve ikke er slidstærke som gulve, der er efterbehandlet med olie. Vi forlader aldrig en opgave før kunden er tilfreds. Vi udfører gulvafslibning og gulvbehandling i absolut topkvalitet. Af alle typer overfladebehandlinger er det den mest slitdstærke.