Ring i dag for et uforligtende tilbud på gulvafslibning. Derfor er afslibning af boligens gulve den foretrukne løsning ved et mindre slidt gulv, hvor ejeren ønsker at tilføre boligen nyt liv uden at skulle investere i et helt nyt gulv.

Kan lud og ludbehandling anbefales?

Effektiv ludbehandling i høj kvalitet til billige priser. Er der dybe ridser og hakker i dit, så skal det afhøvles, inden vi kan begynde at slibe det.Vi ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl.

Hvad er bedst trægulve eller laminatgulve?

Laminatgulvene er dem der ligner træ, men i praksis er plast med træstruktur. Derfor skal man passe på, at man ikke trænger igennem slidlaget, og dermed risikerer at bæreevnen forringes, og at træet i yderste tilfælde flækker når det betrædes.

Hvem tilbyer gulvafshøvling i København og omegn?

Gulvafhøvling i København udføres bedst af professionelle gulvfolk med mange års erfaring. Efter en gulvafhøvling foretages en gulvafslibning for at sikre en flot og behagelig overflade. Spørg endelig og vi giver råd i forhold til vedligehold og træet sundhed.

Tilbyder i gulvafslibning i København?

Kontakt os og hør mere om gulvafslibning nær København, så er du godt på vej til at få et rigtig smukt trægulv som passer til familiens ønsker og behov. Der kan både anvendes naturolie der får gulvet til at “gløde” eller hvidolie der er perfekt til de lysere træsorter.

Hvordan transforemeres trægulve bedst?

Vi har arbejdet med gulve i mange år. Den nemmeste og hurtigste måde, hvorpå boligen kan transformeres, er ved at lægge nyt gulv eller underkaste de gamle gulve en gulvafslibning eller -afhøvling. Vi benytter udelukkende professionelle maskiner og miljøvenlige behandlingsprodukter til en gulvslibning.

Kan en oliebehandling med hvid olie anbefales?

Hvidolie bruges til at lyse træsorter, hvor du gerne vil forstærke det hvide look. Vi er stolte over at kunne sige, at vi er konkurrencedygtige på prisen på gulvafslibning i København. Professionel gulvservice i dit hjem giver et smukt trægulv og helt anden bolig.

Hvad er bedst lud, sæbe eller oliebehandling?

Ludbehandling skal derfor efterfølges af behandling med Natursæbe eller Trægulvolie. Opbygget efter gamle principper og behandlet, så det er slidstærkt og nemt at holde – på den måde renoverer vi mange gamle gulve, der ligesom nye gulve får behandling med speciallakker og olier.

Hvilke kornstørrelser sandpapir benyttes til en gulvafslining?

Det tager normalt tre til fem gange med sandpapir med forskellig kornstørrelser at færdiggøre en grundig gulvafslibning. Vores kunder giver udtryk for en stor tilfredshed, når vi har været ude at udføre gulvafslibning, afhøvling eller anden form for gulvservice for dem.

Hvorfor ser mine trægulv mon så slidte ud?

Det skyldes, at lakken tydeliggør træets naturlige struktur og udseende. Har du behov for at høre mere, eller vil du have et uforpligtende tilbud så udfyld vores formular her på siden, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.​

Ønsker du gulvafslibning i bedste kvalitet?

Hos os kan du være sikker på, at få en gulvafslibning af topkvalitet. Temperaturen og luftfugtigheden i lokalet skal være korrekt, gulvet skal være helt tørt og du skal have fat i en lammeskinds udlægger, eller bliver det sjældent helt godt.

Hvordan afslibes og behandles grimme trægulve med lak?

Mange af de ældre huse, der købes med henblik på renovering har gamle grimme lakerede gulve, der bestemt ikke passer ind i et moderne hjem – derfor er det et af områderne, som næsten altid får en tur- eller bliver skiftet helt.