Ludbehandling giver et rigtig pænt gulv til dem, der vil have et gulv, som skal være lysere i overfladen og fremhæver årene i træet. Efter vi har foretaget en gulvafslibning har jeres trægulve behov for en beskyttende overflade, så gulvene kan afvise vand og snavs samt forhindre slid og misfarvninger.

Hvad er fordele og ulemper ved et plankegulv?

En af de allerstørste fordele ved at vælge massive gulvbrædder er, at man får et gulv, som næsten er uopslideligt. Vi kan hjælpe dig med de forskellige muligheder indenfor gulvafslibning, hvis du befinder dig i København og på Amager.

Hvor for man den bedste gulvservice og kundeservice?

Uanset hvor stor eller lille din opgave er, løser vi alt inden for gulvservice med fokus på kvalitet og god kundeservice. Derudover kan du imidlertid også benytte lejligheden til at indsamle priser på andet end en gulvafslibning, idet du med fordel kan gøre brug af gulvspecialisternes store viden omkring efterbehandling af dine gulve. ​

Hvad forstås ved en gulvafhøvling?

Ved en klassisk gulvafhøvling afhøvler en gulvsliber først trægulvet med en høvl, hvorefter det slibes med sandpapir. En lud- eller oliebehandling er den allermest naturlige overfladebeskyttelse til dit trægulv, da den fremhæver træet struktur og åretegning.

Hvad er fordelen ved hvid olie?

Hvid olie + Hvid lud kan helt klart anbefales til hjem hvor gulvene skal være lyse samt lette at rengøre og vedligeholde. Det er også nødvendigt at foretage en afhøvling af gulvet, hvis det er blevet behandlet med fernis, er fuldmalet eller er meget skævt.

Kan man få blank eller mat lak overflade?

Afhængig af om du ønsker en blank eller mat overflade, kan du få lakker med forskellige glansgrader – fra ultramat og mat til blank. Gulvslibning af højeste kvalitet til billige priser og med kort ventetid. Vi udfører professionelt gulvafslibning og får hurtigt dit gamle gulv til at fremstå som nyt igen.

Hvordan anvedes en ludbehandling?

Den anden er en hårdttræslud, der bruges på lyse gulve af hårdt træ som ask, hevea, bøg, birk, lærk, eg og andre lyse hårdttræsarter. Det er vigtigt at der ikke er noget tilbage af den gamle gulvbehandling, da det ellers kan ses efter påførelse af den nye behandling. Dermed vil dine gulve med garanti fremstå som nye gulve.

Olie og oliebehandling af trægulve udføres

Et oliebehandlet trægulv kan ånde og arbejde i forhold til rummets temperatur og fugtighed, hvilket giver et behageligt indeklima og en blød overgang, når luftfugtigheden ændrer sig med årstiderne. Vi fører et udvalg af særlige plejeprodukter og rengøringsmidler, der får dine trægulve til at stråle som nye.

Hvilken gulvløsning er bedst til dine gulve?

Inden en gulvafslibning i København, aftaler vi med dig, hvad der vil være den bedste løsning for netop dit gulv. Man kan lave skader på gulvet og på den måde egentlig gøre yderligere skade, frem for at udbedre de skader som var grundlaget for at udføre en gulvafslibning.

Hvilke træsorter er bedst?

Den er nem at vedligeholde, og gør gulvet meget modstandsdygtigt. Taler vi om en blød træsort, vil gulvet blive meget behageligt og blød herefter. Man skal vide, at hvis man vælger billige gulvfirmaer, kan man ikke forvente at få en ordentlig kvalitet. Mange års erfaring med behandling af gulv har gjort os endnu dygtigere.