Feel Näkymätön ja Ohitetut at Work

Tee ystävien ja kollegoiden keskeyttää te? Kun tehdä ehdotuksen työssä on se huomiotta; mutta myöhemmin joku sanoo Saman asian, ja pomo ajattelee se on Hyvä idea. Tuntuuko joskus silta et näkymätön Eika Saada huomiota ja kunnioittaa ansaitsette? KAIKKI meistä Tuntuu Että this kerralla Tai toisella. Rentoudu TÄSSÄ ovat helppoja vaiheita VOIT varmistaa, Että OLET Aina nähnyt ja kuullut!

Joskus sinun tarvitsee turhaan kiinnittää huomiota sanallinen vihjeitä. Sanallinen vihjeet sisältävät Asento, laulu Laatu, katsekontakti, ilmeet, eleet, ja ulkonäkö. Tiedätkö, Mitä Kehon kieli sanoo sinusta?

Asento. Ryhtiä, Tai Miten kantaa Itse puolesta Valiton Signaali muille mielentilaan ja Miten tunnet. Jos hartiat on pyöristetty ja kävelet yhteydessä henkilön pää alaspäin, te kertoa muille, Että et luota ja itsevarmuuden. Jos haluat nähtäväksi, heittää olkapäät Takaisin, kestää Kauan varmoja Askelia KUN kävelet, ja pitää Paasi. Jos Asento on Suuri ongelma Sinulle, harjoitella Mallin vanha Temppu kävelyä tasapainotetaan kirjana päälle paan. This harjoitus auttaa kävellä selkärangan suorassa linjassa Niin, hartiat taakse ja pää pystyssä. Oikea Asento kertoo maailma OLET varma, turvallinen ja Valmis kohtaamaan päivä!

Vocal Laatu. Ala työtovereiden Aina pyytää teitä Puhua, KOSKA hän Kuule? Äänesi, kuten ryhtiä, kertoo ihmisille Paljon sinusta. Jos ääni on Alhainen ja vaimeita, Tai toistuvasti käyttää täyteaineita, kuten ja tarkoittaa, kuulostat alustava, lattea ja tylsä. Tai Ehkä sinulla on Voimakas, kasvavista ääni, JOKA overpowers huoneen. Nauhuri Voi OLLA paras ystävä. Tallenna Itse lukeminen passage, Tai Pyydä ystäviä, Jos VOIT teipata keskustelun heidän kanssaan. Sitten toistaa nauhan ja kuunnella objektiivisesti. Pyydä ystäviä Palautetta. Jos haluat kuulla Puhu, artikuloitu, Päästä eroon täyteaineita. Muistaa! Sinulla on jotain Tärkeää sanottavaa.

Varo kieli! Jos haluat otettava vakavasti Oman ammatti, pudota slangia ja puhuvat käytät ystävien ja ikäisensä. Varo täyttää keskustelun täyteaineita, kuten ah, tuota, kuten, tarkoitan. Sen sijaan, laajentaa sanastoa ja yrittää Oppia Uuden Sanan jokapäiväistä. Käytä uusi sana päivittäisessä keskustelut. VOIT yllättää pomo yhteydessä henkilön Uuden kielen hallintaa. Ja Don ihmettele Jos ystäväsi ovat vaikuttuneita yhteydessä henkilön Uuden puhetapa. Laajennettu sanasto Voi lähettää itseluottamusta huiman jokaisen Uuden Sanan Oppia ja käyttää!

Silmäkosketus. Kun puhut työtoverisi katsekontaktin Hanen ja kiinnittää huomiota siihen, Mitä han sanoo. Jos silmäsi ovat masentuneita Tai etsit huoneeseen Nähdä, Jos siellä on joku, jonka yhteydessä henkilön haluat mieluummin puhuisi, lähetät negatiivisia Viestejä Yhteistyössä työntekijä. Your Puute katsekontaktia sanoo et Ole kiinnostunut siitä, Mitä Hän on sanottavaa. Et täytyy tuijottaa, JOKA Naiset Parajumpers Juliet 6 Takit Musta Hinta on Yhtä loukkaavaa, mutta tehdä asianmukaisia ​​katsekontaktia ita keskustellessaan Muiden yhteydessä henkilön.

Smile! Monet Ihmiset liiketoimintojen tilanteessa pelkäävät hymyillä. Hän ajattelevat, se tekee niistä näyttää heikkoja Tai epäammattimaista. Kuitenkin, EI OLE Parempaa jäänmurtaja konferenssissa Tai Ammatillista Keraaminen Kuin ystävällinen hymy. Sinusta Tuntuu paremmin KUN hymyilet ja hymy laittaa lähimmäisiäsi kotonaan. Ne ovat alttiimpia Puhua Teille ja hymyä. Ystävällinen hymy kasvattaa mahdollisuuden näkyä ja kuulua!

eleet. Eleet pitäisi Aina OLLA tahallinen määrätietoinen. Alustava Kehon liikkeet antavat vaikutelman, Että arka ja PUUTTUU luottamusta. Eleet ovat kädet ja käsivarret heiluttaen, taputus, ja osoittaa. Varo piste! Osoittaen Suoraan joku puhuessaan heidän kanssaan muistuttaa Vanhempien chastising ja yleensä johtaa negatiiviseen vaihtoon. Liioiteltu, leveä käsivarren liikkeitä Voi merkitä määräysvalta Kuvanin. Vaikka Kädet pidetään Liian tiiviisti runkoon Tai ristissä Yli rintaa Voi lähettää viestin, Että OLET puolustuskannalla ja etäinen. Aina olisi rento ja käyttää asianmukaisia ​​eleitä.

siisteys Counts. Ensivaikutelma on kestävä vaikutelmia. Jos haluat Nähdä ja kuulla, tee ulkonäkö Maara. Et on käytettävä merkkivaatteet Tai viimeisimmän Muodin. Sen sijaan, mitkä omaan tyyliin päälle ja luo sitten Vaatekaappi JOKA heijastaa Muodin etusija ja JOKA päälle Sopiva työympäristön. Haluatpa Klassinen Puvut, Tai trendikkäitä urheiluvaatteet, Aina varmista, Että Vaatteet Sovi kunnolla, ne ovat puhtaita ja puristetaan, ja Sopiva tilaisuus.

Head Shoe. Jos haluat Nähdä ja kuulla jokaisen yksityiskohdan laskee. On sanomattakin selvää, Että Hiukset Tulee OLLA Puhdas, leikkaus ja tyylistä Oikein. Seuraavaksi Ihmiset Aina huomaa kädet joten sue hän ansaitsevat huomaamatta. Ei hangnails, Lika MUKAAN kynnet, Tai haketetaan puola. Kädet lasketa kollegat Liian vie The Static OLLA varma, Että ne puhdistetaan ja siisti.

Don unohtaa kenkiä. Varmista ne ovat puhtaita ja kiillotettu. Ei Ajaa valitettavasti korot, mutainen pohjat, Tai scuffed varpaat. Mikään näyttää pahemmalta Kuin Hyvän näköinen puku Tai hame Alone kenkäparin tarvitsevat kiiltoa. Kunnon kengät, kuten kädet, kertoo ihmisille, Miten sinusta Tuntuu itsestäsi ja Miten hallita vaikutelman haluat tehdä muille.

Käytännössä Nama vaiheet ja päivät OLLA näkymätön ja unohdetaan päälle takanasi. NAUTI on nähnyt ja kuullut!

Neljä hän tapaa, ja turhaan Neljä hän tapaa, where pidämme Yhteyttä maailmaan. Olemme arvioidaan ja luokitellaan Nama Neljä kosketinta: Mitä teemme, Miten katsomme, Mitä sanomme, ja Miten sanomme sen. Dale Carnegie